Pages

menjadi obsesi buat masa ini

Friday, November 09, 2012

1. Doodling. Kalau boleh, dinding rumah pun saya mahu doodle :)
2. Kasut glitter comel yang ringan dan selesa nak mam.
3. Red pesto surprise di Wondermilk (bro cashier Wondermilk Cinta Mall, cuba friendly sikit)
4. Good coffee. Gila addictive tapi migraine pun boleh tahan gak.

Published with Blogger-droid v2.0.9

3 comments:

A, is for Anomaly said...

doodle syok bikin masa brainstorm hahaha.

Dewajiwa said...

like that coffee quote. pernah kena reject bila guna copywriting begini (American-style). sekarang dah bersepah digunakan. trend yang bagus.

azyze said...

A:
yeah memang betul! I have tonnes of these. Lagi laju doodle, lagi macam2 idea keluar. tapi ada seko brand manager tegur saya "You ni tak pay attention ke? Kita tengah brainstorm ni. Some respect, please!"

Last-last idea aku gak yang kau kaut buat launch product kau... hauk.


Dewa:
Saya sampai sekarang masih kena reject bila menulis copy dengan magazine approach atau menggunakan bahasa yang agak funky. Susah nak ubah mentaliti brand managers and top management yang ingat public bodoh. Sigh.