Pages

spotted at McDonald's

Tuesday, March 06, 2012

Apakah, McDonald's? Korang tak proofread ke materials korang?


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Dewajiwa said...

betul punya tunggang langgang.
agaknya dah kritikal sangat dah dengan dateline. dari Design Dept sehinggalah ke printer, semua dah kena kejar macam tak cukup tanah.

error macam nie selalunya jadi pada job yang dibuat masa OT. kepala dah set rumah dah. proof-reader pun dah lama balik dah. hehe

azyze said...

yeah tell me about it. I've made spelling errors dalam material yang circulated nationwide gak. readership lebih dari 300 thousand. masa tu kena basuh la.

but this is pretty glaring lah. kalau on coupon ke ok la, ni on bunting. besar gile!