Pages

snip

Sunday, January 15, 2012

For a gal, a haircut is like a semi-permanent accessory.
For the corporate woman, a haircut makes you or breaks you.

I'm right now in pieces all over the floor.

Rupa aku dah macam jantan dah.
Siot punya hairdresser.

UPDATE:
Went to touch up the hair, I don't look like jantan anymore hehe

Been with new hair for more than a day.
Ok. Happy.

I now look like the bespectacled version of Kelly Osbourne.
Without the perfect complexion. Or fab clothes. Or skinny legs.

Ok fine, I look nothing like Kelly Osbourne. Eli Osbon je lah ek bwahahhaahahahah:P




Published with Blogger-droid v1.6.5

3 comments:

Dewajiwa said...

kadangkadang hairstylist memang OVERCONFIDENT dengan "art"work diorang. sampai desperately yakinkan kita gaya itu memang vogue habis. padahal.. pfft.

*balik rumah belek depan cermin, rasa nak bakar je rambut. dem

azyze said...

dewa:
uhuh. saya biasanya mmg duduk je atas kerusi tu dan kata "buatlah apa you rasa sesuai."

sekarang ni dah pandai sikit dan dah dah ada duit lebih sikit so boleh pegi salon yang proper. dulu2 zaman pegi kedai yang ade gambar-gambar siam zaman 80an tu, memang harom lah hasilnya heheh

azyze said...

dewa:
uhuh. saya biasanya mmg duduk je atas kerusi tu dan kata "buatlah apa you rasa sesuai."

sekarang ni dah pandai sikit dan dah dah ada duit lebih sikit so boleh pegi salon yang proper. dulu2 zaman pegi kedai yang ade gambar-gambar siam zaman 80an tu, memang harom lah hasilnya heheh