Pages

Perut buncit? Dada Londeh? Jalan Terbongkok-bongkok? It's obviously not him!

Tuesday, April 05, 2011

Korang ni, senang sangat nak percaya media.




Kengkadang media tu bukannya betul pun. Macam-macam diorang boleh buat. Ingat susah sangat ke nak super-impose, nak distort, nak tukar itu ini?




Ramai sangat yang tengok 'bende panas' yang dah tersebar kat internet laju macam mat rempit lencong roadblock tu, dan masih percaya yang orang itu adalah dia. Weh, bukak mata sikit boleh tak?





Saya jarang nak cakap pasal benda-benda macam ni dalam blog, tapi rasanya dah tiba masa someone really stood up for him. Ini asyik nak fitnahhhhhhhhh je.



Fitnah tu dosa, dowh.

Percayalah cakap saya, memang bukan dia.





Memang bukan sangat sangat sangat ok.

Tak percaya, meh ni saya buat side by side comparison.










Hah, cuba bezakan! Mana ada sama! Nak menipu pun biar la lojik sikit....





Payah la hangpa nak jumpa cerita politik dalam blog ni hehehhe ;)

4 comments:

dewajiwa said...

Johnny, Bale dan Tom Hanks adalah antara aktor berkualiti yang mampu mengubah bentuk badan mengikut kehendak skrip tanpa prejudis. tapi semestinya 2 lagi tu tak segila Johnny. hehe

azyze said...

Bale memang ganas. Dulu dia kata dia sungguh method jadi dengan selamba je dia take on the role in The Machinist.

Jangan lupa Jared Leto jugak, dia pun boleh main chameleon dari jambu jadi gegems dasyat (chapter27) jadi fit gile tahap tupai terbang in just a few moths. sungguh berkomitmen.

p/s: Abang Johnny is in a league of his own hehehe

maddy said...

ells, i watched that movie. si bale tu memang extreme kan . dah macam mayat hidup! kurus gila nak mampus. apa dia buat eh sampai badan cepuding macam tu. horror aku tgok..

azyze said...

maddy:
kan. he set himself a very2 strict diet, he even went beyond the safe zone. Doctors ngan director/produces semua risauy gila masa tu but he went on with it jugak. Risiko tinggi tapi itulah kekentalan dedicated actors macam tu.