Pages

diktator

Monday, December 20, 2010

Sepanjang 2010, saya ditemani Paul, John, Ringo & George di ofis. Biar ketar bagaimanapun saya saat lewat malam di pejabat, saya hanya perlu pasang salah satu album mereka, pandang wajah mereka di dinding belakang saya dan saya pasting gembira.

Pelannya, tahun ini mahu berteman mereka lagi.

Malangnya

Kinokuniya susah kehabisan kalendar The Beatles 2011.

Aarrgggghhh bwg;(!)7;3%@(106754+'-';);_"_)%;#)"+#)3!!!!!


Sakit hati punya pasal, saya terus beli Mein Kampf. Habis duit. Nak belajar jadi diktator lah. Tahun depan, kalau tak ada juga kalendar yang saya mahu, saya tembak aja pekedai pekedai tu.
Published with Blogger-droid v1.6.5

3 comments:

My name starts with M said...

kalendar beatles?? cane rupenyer?? nak tgk!!

kalendar baru tu ko print je gmbr beatles pastu tepek je atas gmbr sedia ada hehehehhe

Amirul Rezza said...

Ehem.

azyze said...

Mas:
dalam profile pic aku di you know where, ade kalandar tu di belakang aku. but that's 2010 punya 2011 punya rupa sila rujuk
http://www.thebeatlesonline.co.uk/productdetail.jsp?productPK=unittest-H4XI6AdeNy2kN52xqN3IEb-1

posting mahal nak mampus :(

buat sendiri takde 'rasa' la babe


Amer:
hoih, you back? selamat kembali, dude.