Pages

Wondered who, once upon a time

Tuesday, October 05, 2010

Change is inevitable. In trying not to change anything pun things are already changing. It's time's undoing, or rather doing, depending on how you see things (especialy how you view ageing).

I wonder if these famous people cringe at the sight of their old pictures as much as I did when I went through some old, disastrous pictures of mine.

(haha!)


Try and guess who these people are:


The undisputed most eligible bachelor


Before Arnold became The Body, there was this man


Okay I must confess, I had a big crush on this guy
way before he cleaned up and swapped
the cameras for microphones.



Who would've thought that this dorky-looking guy
would later have a Benetton family
with a self-professed 'damned-soul'?



Here's a clue: guitars, glasses & tears


Not so much the face, but wth was going on
with the pelampung muka?



Last but not least.
Tak payah teka la, jom gelak je hahahaha!




18 comments:

mizzyN said...

malas nak teka tapi rajin nak gelak
HAHAHAHHA

wixx said...

apa barang cerita fashion orang tapi tak berani bubuh gambar sendiri. bila lu nak tunjuk rupa sebenar lu... nak gak kitorang gelakkan. baca dah lama tapi rupa tak kenal. pasal lu takut orang kenal lu?

kalau berani bak datang.

azyze said...

mizzyN:
sila, sila.

Wixx:
apa barang berani tinggal komen tapi tak letak link / emel? lol epic fail.

gua rasa adalah lebih baik jika lu orang baca dan tak lihat, sebab gua tak nak ada saman keradangan otak singgah kat peti surat gua.

however, you are free to imagine how i look like as long as you don't relate me to your fapping fantasies. sekian.

roxychick said...

LOL!
aku cuma boleh teka gambar 1st iaitu george clooney and muka-letak-pelampung-sbb-takmo-muka-i-lemas-ms-monroe.. yg lain-lain tu sbb aku tgh tak sihat maka tak dapek nak paksa otak supaya berfikir.

wixx:
sukati dia la nak tunjuk muka dia ke tak. kenapa? lu takut dia lagi cantik dari lu ke? relax, bro/sis... jangan sampai bernanah otak lu pikir pasal benda ni ok? peace!

wixx said...

roxychik, suka gua jugak la nak request muka dia. lu dengan dia dapat lu nak backing baek?

Azyze too late. lu cuma ada 2 internet stereotype either bombshell porn star atau fat ass wrinkled 70 y.o pervert with a dozen cats and bigmacs for life.

roxychick said...
This comment has been removed by the author.
roxychick said...

wixx,

lu nak kenal boleh tapi cara tu berhemah la sket. kalau lu tak suka cara penulisan dia, just get your fugly ass outta here. she has her own readers (whether known or silent), so orang macam lu kalau nak sekadar nak buat havoc, lebih baik la find your own way out.

orang macam lu pon ada beberapa type gak. tapi malas la gua nak cakap kat sini kan.. sbb sume pon jenis yang tak elok. siap nak request muka dia, macam agak pervert jugakla.

so, takyah meroyan lebih kalau lu tak dapat apa lu nak ok?

p/s: sorry azyze, gua agak marah bila ada orang yang takde telor meroyan-royan camni...

azyze said...

wixx:
this smells like a trolling effort. Unfortunately I am not Obefiend and I do not give a shit's ass about hate comments so EPIC FAIL lol~~~

tapi jangan ah kecik hati, dont go kill yourself just yet. instead give your back a pat and get the confetti bag out because you're my first 'hater' here. wohooo best nye blah blah blah


roxy:
thanks for the "dapat lu nak backing baek", whatever that means. lol loser sangat kan.

roxychick said...

babe,
"dapat lu nak backing baek"

ni case tak sabar nak kutuk sampai dia type pon, orang tak paham apa yang dia nak sampaikan.

t.o.l.o.l

congrats sebab dapat 1st hater. yikes!

Anonymous said...

sape yang kurang ajar sangat nie, nak troll tapi anonymous. gi mampos la azyze nak buat tayang pic ke, kata blog bukan laman web syarikat mana2.

yang benar
-troll yang bukan dalam toilet heri poter

Anonymous said...

org yg hidup dalam stereotaip ialah tolol mcm roxychick cakap.

ini ada satu lagi stereotaip untuk ko, ko tak cukup kasih sayang ke sampai nak berdengki sana sini stail baling batu sembunyi tangan.

yang benar
-bukan garden troll

azyze said...

thank you for your support,
anon, walaupun kamu anon hahahah

jangan marah2, itu maknanya dia dah berjaya troll korang pulak~~

btw, garden gnomes baru gempak, boleh tolong potongkan rumput malam2 pastu keras je waktu siang heheeh

roxychick said...

yay! kudos to troll anon.

this is getting more and more interesting!

entry ni saja dah ada 11 comments. heh.

azyze said...

btw wixx,
I'm neither a pornstar babe nor am i a 70 year old nenek with cats & bigmacs. I don't eat bigmacs and rarely eats fast food.
but you did get it right about the fat ass. my ass is so fat I never needed to learn floating on water hahaha. wouldn't you want a wiggle, huh?

roxychick said...

THAT"S A BLOODY GOOD ONE BABE!

L.O.L

wixx said...

korang mesti tak ada kerja lain selain tinggal comments kat blog orang kan? anonymous tu lebih pengecut dari gua, kenapa lu nak kena bodek azyze? dia belanja lu makan ke? kalau lu tak dapat pape baik lu bodek gua hahaha

azyze said...

wixx:
apa apa lah dude. malas aku nak layan,

Anonymous said...

wixx ko pun anonymous jugak, ko cuma letak nama aje. so sama la kite

ps:hahahha x nak ahh bodek ko.