Pages

Header dah gila?

Wednesday, October 20, 2010

Soalan: Header blog ni berubah-ubah macam slideshow lagi, atau statik imej radio and half of the John Lennon image?

Kalau bukak di komputer saya sekarang, ianya statik. Padahal masa launch haritu okay je. Minggu-minggu seterusnya pun okay. tiba2 pula jadi gila.

Adakah saya seorang saja yang nampak begitu (mungkin malfunction computer?), atau korang pun memang tak boleh view the header as a slideshow?

Sila feedback ye, I need to solve this issue or forget about it terus :(

7 comments:

Anonymous said...

statik je..xde pun benda yg bgerak kt dis blog..hehehe..i love to read ur writing and sharing..(>_<)

roxychick said...

babe, hari tu kan mcm slideshow (or as i said gif..) tapi skrg dia half radio half beatles and static. ni kat komputer kat rumah i ok..

apa yang telah berlaku?

azyze said...

anon & roxy:
arrgghhhhh dah puas godak dah ni, tak menaji2 jugak!
ish, kebahagiaan yang tergendala betul la... nampaknya kena revert pakai statik header lah :(

mizzyN said...

uuu

My name starts with M said...

pergh header gerak2!!! gempak2!

(ala tapi aku suka blog layout before.. hehe)

azyze said...

mas:
ooo ko perli aku ya sebab aku gembira gatal... aku tau la ko terer guna flash buat website anita sarawak segala bagai!

*hik hik larriiiiii*

My name starts with M said...

anita sarawak??????? takkan ingat lagi????