Pages

Berkebun di tanah maya memang celaka

Thursday, October 28, 2010

Hadoi.

Ada sorang minah 22 tahun dari Jacksonsville yang dah pegi bunuh anak dia sebab...

wait for it...

kacau dia main Farmville.


WTF??!!


Muka tak boleh blah


Alexandra V. Tobias tengah main Farmville di Facebook dengan penuh kegirangan bila anak dia, Dylan Lee asyik nangis tak henti-henti. Disebabkan konsentrasi dia memongkes telah diganggu agaknya, dia pun angkat baby dia, goncang-goncang budak 3 bulan tu macam cheezy fries in hopes that dia diam. Lepas tu dia chill sekejap, nyalakan rokok, isap sepam-dua pastu sambung goncang anak dia dengan kuat.


Anak dia mati akibat gegaran yang keterlaluan atau keberangkalian besar dia dah terlepuk kepala anak dia kat mana-mana masa dia dok goncang baby tu.

Kemungkinan besar dia akan dipenjarakan seumur hidup sebab second degree murder.


Yang gua pelik tu, boleh pulak pause nyalakan rokok sebelum sambung goncang anak.
Dasyat betul.




Ni contoh yang baik nak bagitau makcik-pakcik penyibuk kat kenduri kenapa I'm against kawin awal hehehe! (walaupun sekarang dah lambat!)

Sumber dari Jacksonsville.com

No comments: