Pages

bluek

Thursday, September 09, 2010

perghhhhh, ape tak jiwang ke posting yang sebelum ni?

Sebenarnya prosa tu tak ada kena mengenal pun dengan kehidupan gua, saja je gua nak test kejiwangan gua menulis benda-benda gedik, haha. Bila dah baca balik, corny siot.
(lama gila tak guna perkataan siot. nampak sgt dah tua)

Okay, I'm getting back to preparing raya stuff. Gua dah selesai pack kuih raya untuk bawak balik kampung & siapkan bekal untuk bersahur on the way balik kampung jap lagi. Ni nak kemas dapur pulak. Amacam, cukup gadis ke tidak gua ni hahaha~~~

Selamat!


Published with Blogger-droid v1.5.8

No comments: