Pages

Semalam

Friday, August 13, 2010

Aku janjikan dia cahaya rembulan sebagai selimut dan taburan bintang sebagai mahkota.

Aku janjikan deruan bayu pagi menyalut setiap langkahnya dan embun subuh penyaman tekaknya.

Aku janjikan semesta menjadi dirgahayunya dan aku peneman setianya.

Semuanya aku janjikan, menanti saat dia tiba untuk segalanya dimetrai.
Published with Blogger-droid v1.5.1

3 comments:

mizzyN said...

slmt malam sayang.
aku rasa out of my mind dah link ko.
ko dah link dia.
sekian.

azyze said...

tu la, aku nak link, nak tukar book cover etc tapi susah nk buat thru phone. asyik server x loading je. nanti dah berkomputer kang aku update kan.

mizzyN said...

ok. thanks lalink.