Pages

Jom jimba2 fesyen!

Thursday, July 08, 2010

Pernah tak korang teringin nak pergi bazaar & flea market tapi jauh sangat dari lokasi korang atau not accessible? Nak join beli barangan indie & handmade crafts, nak beli baju-baju best tapi selalu sesat ataupun clueless kat mana tempat-tempat bazaar yang mantap tu?

Kelmarin saya berbual tentang bazaar-bazaar indie dengan beberapa orang kawan, dan rupanya mereka punyai masalah yang sama dengan ramai remaja & belia lain -- lokasi bazaar jauh atau terlalu pelik.

Bagi yang urban mungkin tak ada masalah, tapi ramai yang tinggal di pinggiran KL (ada sejauh Nilai) mungkin kurang arif tentang jalan nak ke bazar-bazar di kawasan kediaman Bangsar ataupun new areas like Solaris.


Sekarang dah tak jadi masalah lagi!


Klik imej untuk membesarkannya


The Malaysia Online Fashion Entrepreneurs' Weekend will be held next month, and the best thing is it is Mid Valley!

Lokasi yang cukup strategik (kalau tak ada kereta, boleh naik komuter!), ditambah pula dengan puluhan booth lebih 1000 kedai online kegemaran korang, pelbagai aktiviti serta freebies, bakal menyaksikan ribuan pengunjung.

For teens, I think it's easier to tell your parents that you're going to Mid Valley to check out stuff rather than explaining to them about going to youth bazaars at places they've almost never heard of, kan?

It's also the perfect place to scout for your casual Raya clothing! Yay!

Setelah telepas peluang ke Urbanscapes tempohari, saya pasti akan berkunjung ke bazaar kali ini.

Jom lah, mana tahu kita berlaga bahu :)

4 comments:

dex said...

yay yay! nak pegi

azyze said...

jom! kita pi sama2 nak?

roxychick said...

kalau setakat nak berlaga bahu dengan azyze.... pfft!

dengan nada berlagak
kat ofis ni hari2 i berlaga-laga dengan azyze. macam ayam laga!

ayam katik vs ayam belanda.

*cabuttttt!!!!*

dex said...

nak! aku on je