Pages

Kesesakan lalulintas neuron

Wednesday, January 20, 2010


Ha ha ha ha.
Kamu lihat, inilah gaya seorang bos sejati di pejabat!


Duduk-duduk, letak kaki atas meja sambil menggoyang kepala mengikut irama lagu yang sedang berkumandang di komputer.


Suka hati mau buat apa.
Kejap lagi tengok cermin, betulkan rambut. Check kot-kot ada sayur atau cili celah gigi.
Gelakkan becacai yang sibuk buat kerja.

Kemudian buka internet, layan Facebook 2 jam.


Perghhhh, lifestyles of the rich and powerful bebeh.



Malangnya saya cuma becacai saja.
Letak kaki atas meja ni pun tengok-tengok kiri kanan. Snap-snap, kemudian cepat-cepat sambung kerja. Nanti bos nampak kang...

Jadi datang balik esok ya bila kerja tak menyumbat kapilari idea saya :)

10 comments:

Amirul Rezza said...

Kakak, jadilah cikgu sains yang sempoi dengan kasut itu.

roxychick said...

oh oh oh

azyze said...

amer:
cikgu sains? ahahahha.
ada sebab mengapa saya jadi penulis dan bukan saintis, adik :)


pah:
tak tau maksud komen anda jadi saya sambung je
"oh oh oh so if you like then you shoulda put a ring on it"

mizzyN said...

dah seminggu kena block blog ko, tetiba hari ni ok. blog lucah ke ini?
tihihihi

azyze said...

mizzyn:
IT boleh detect website bukan kerja yang selalu ada traffic, so mebi dia detect pattern clicks ko, dia block la.

opis aku pun camni gak dulu, bila ada website riang-ria yang banyak traffics (seperti friendster suatu masa dulu) dia block. kang dah lelema, orang pun dah tak check, dia release balik :)

mizzyN said...

friendster dah ole pesen tu tak unblock plak

azyze said...

pasal orang dah tak bukak dah, itu pasal la.
yang aku pelik, facebook boleh la plak korang bukak kan?

school of thoughts said...

facebook ke... frendster ke... blog ke... sume PANGKAH kat ofis ku... lagi haru dan tertekan..

mizzyN said...

kalau facebook tutup takde maknanye suruh join fb 1 malaysia. haha!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛