Pages

Another Award!

Tuesday, December 15, 2009

Selepas satu kejutan, datang kejutan lagi :D
(bayangkan mode gumbira ajaib)


Pagi-pagi buta, saya sudah ke blog-blog bacaan rutin, dan ini menanti saya di blog Amer:






Woh, award untuk saya juga?

Ini kali kedua saya memenangi award dari Amer, dan rasanya ini kali kelima saya memenangi award di alam siber.

Terima kasih banyak Amer! Saya akan paparkan award ini di link tepi blog bila layout blog baru siap. Buat masa ini saya terlalu malas nak menukar skin. Masih belum ada idea nak buat macamana. Rough idea dah ada, cuma nak menzahir idea ke kertas tak semudah yang disangkan. Apatah lagi nak buat coding sendiri. Lagi jahanam.

Terima kasih sekali lagi, Amer!

7 comments:

roxychick said...

aku pon camtu gak! terus give up! bengang dgn haloscan ni.. bongok!

azyze gomez said...

jadi, baik tukar je a new layout, babe. dari makan hati.

jamilah said...

Atau tukar ke layout asal :p
Kami mau pepperland!

azyze gomez said...

milah, html coding lama sudah lenyap dan haywire dowh. kalau aku ade keupayaan mendesign & buat coding macam ko ngan mas, dah lama dah aku pepperland kan blog aku tanpa takut copyright ehehe :)

kalau termampu, akan aku zahirkan.

mizzyN said...

aku menang kontest by amer aritu dapat gambar tapi sedih tak reti add die kat ym. LOL sedeyly.

azyze said...

meaning ko tak dapat nak add the picture to YM, or ko tak dapat nak add Amer kat YM?

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片