Pages

Gile Random #8

Friday, October 09, 2009



Ini tisu basah yang diberi kepada setiap pelanggan Hometown Yong Tow Foo.

Dari depan, skema je. Logo cik cili dan abang bendi yang dah berkurun jadi trademark lebih menonjol dari benda lain.



Tapi lain pula yang menarik perhatian saya di belakang bungkusan ini.


(klik imej untuk besarkannya)


Hmmm... moh kite menggentel!

10 comments:

mizzyN said...

kelas gi kdai makan dapat tisu empuk.

azyze gomez said...

beb, kedai ni biasa je. Most chinese restaurants (esp the oldschool ones) selalu bagi wet tissue camni. kedai zaman 80an mmg mcm tu. ingat tak sateria, they gave out wet tissues too.

Cik Puan Muda Stress said...

aku ni yang lampi or memang susah nak paham?

sumpah aku tak paham.

roxychick said...

hahaha!
gentel on skin..
tapi mmg ada kebenaran ayat kat packaging tu! kalu hang tak gentel on skin, nak gentel kat mana? ngahahaha..

aku ada satu gak jumpa kat yuen's photog tadi masa shoot produk.. nnt aku up kan. heh.

roxychick said...

cpms,
ko bukan lampi. ko lemau.
hahahahaa..

My name starts with M said...

hahhaha gentel wehhh gentel!!!

lama tak makan sini anyway.

azyze gomez said...

pms:
the ayat should be gentle on skin, bukan gentel on skin.
kalau gentel2 tu macam gentel bulu roma ke (ouch), gentel taik idung ke, gentel kuih ke...


roxy:
gua tak pernahy gentel kat kulit lagi bebeh, kalau sapu kat kulit or lap kat kulit ade lah.

M:
kat ganu tadek kedai ni ke? ehehehhehe*lari dulu*

ouT oF My MinD said...

gentel...jgn tak gentel. aku rindu nak dpt tisu camni...dulu kalau makan seafood kt kedai cina, mesti aku rembat banyak2 ini tisu...nyaman giler

azyze gomez said...

oomm:
sekarang ni dia akan bawak tisu ni kat ko ikut brapa pax yang makan. takde nye dia nak pakai letak atas meja. and oh, dia charge tau tisu ni.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛