Pages

Gile Random #11

Tuesday, October 20, 2009

Semalam software baru untuk komputer kami tiba di pejabat. Kedatangan software tersebut semestinya ditemani resit...





Percaya tak jika saya kata, resit pun boleh jadi penghibur hati di kala duka?
Percayalah, sebab.....



Seladang ye...



Negeri 'Seladang' mesti tak sambut hari raya haji, kan? *wink*




9 comments:

mizzyN said...

adakah kemputer dia auto correct bahse malaysia? gitu?

azyze gomez said...

boleh jadi, tapi ni adobe singapore, so aku pelik sket apasal dia tatau selangor.

roxychick said...

bravo! bravo! syabbas inspektor sahab!

cuba bayangkan buletin utama reports this,

"menteri besar seladang, datuk khalid ibrahim telah mengeluarkan amaran kepada mereka yang terlibat dalam demonstrasi memijak kepala lembu tempohari..."

adoiyai..

ouT oF My MinD said...

haiyaa......seladang....

My name starts with M said...

pergh! seladang!! hahahahha

pergh! ko dah guna CS4!!!

azyze gomez said...

roxy & oomm:
ape dia ingat dia ada hospital kandang kerbau, nak bagi kita seladang plak?

mas:
CS4 lah babe pasal counterpart dekat philippines pun guna CS4. susah btol nak buat kerja pasal kna tunggu diorang convert files to CS3 la hape la. Tapi CS4 ni pun sampai pujuk2 jugak la baru diluluskan bajet.

Saudagar Mimpi ... said...

Nasib baik resit, kalau alamat pos salah, mungkinkah pening pak posman.

M.A.D said...

ya, saya tinggal di negeri seladang darul ehsan.

azyze said...

saudagar, mad:
kan... ahahaha!