Pages

No matter what

Tuesday, October 13, 2009

You will be missed, sengau. 
(gambar ihsan google images)


Stephen Gately sudah mati. Pada usia yang sungguh muda -- 33.

Tentu kawan saya, Mardiana, patah hati. Dia memang peminat Stephen Gately zaman-zaman Boyzone dulu. Walaupun dia, seperti kebanyakan peminat SG, kecewa bila dapat tahu poster boy kesayangannya gay, saya yakin dia akan mengulang-ulang lagu Boyzone dalam keretanya hari ini bagi mengenang saat-saat indah yang telah SG berikan padanya zaman kami sekolah dulu.

Tabahkan hati ya, Mar. Tsk tsk.



 

7 comments:

ms dex said...

ye betul. radio main lagu yang same jek on that day. nostalgia betul

azyze gomez said...

aku dah agak dah, ko mesti mengundang kesedihan etc

takpe, takpe.
jom legakan perasaan dengan makan sushi. at least backstreet boys masih wujud hehehehe

My name starts with M said...

You will be missed, sengau. <---hahhaha aduiyaii elyyy keji2 :P (ceh keji2 tp aku gelak gak haha)

azyze gomez said...

itu realiti mas. kita kena menerimanya.

mizzyN said...

suratkabo duk ngulang pic sg zaman muda2 aje. remember him that way.

sg
sg
sg

no matter what

azyze gomez said...

nadh:
tua pun tak banyak berubah sangat. cuma rambut je dah tk belah tengah, and he looks a lot serious.

mizzyN said...

tuler, eh ada goatee juge. kembang sikit mcm brendan fraser.