Pages

napoleon yang pendek dan jengkot

Tuesday, September 01, 2009

Susah mahu pilih yang mana lebih menghiburkan:

1. Jumpa uncle India yang naik LRT pakai topeng macam topeng tu misai dia (ah, bayangkan)

atau

2. bersebelahan dengan jejaka Indo yang berseluar ketat, berkemeja-t Cromok, jam tangan dengan studs kalah Sid Vicious, muka kering dan... anak tudung putih ala budak sekolah rendah sebagai 'snowcap'.


Terima kasih tuhan atas hiburanMu saat2 puasa hampir saja menjadikan kita stoic

5 comments:

mizzyN said...

1. x boleh nak bayangkan.
2. mangsa pesen

azyze gomez said...

nadh:
1. aku nak explain pun susah. dia loop the ear loops dah betul dah, but the mask tu macam dah bunch up atau terlipat, jadi dia cam tutup bahagian atas bibir tu je. idung pun tak cover. aku tak rasa ianya tak disengajakan pasal ade ramai lagi ornag lain pakai mask dalam train tu, dan kalau dia salah, dia dah betulkan ikut kitorang dah.

2. pesen serkup skolah on a guy? seram.

4u2wonder said...

cant wait to see version robokop budak2 skolah agama on makcik2 pulak. ehhe

My name starts with M said...

omg. SERIOUS???? hahahahahahahaha

azyze gomez said...

eze:
bingo.

mas
memang. sebab tu la penat2 pun aku naik gak lrt.
cuma yang tak sanggup adalah bau ketiak yag gile menyiksakan walaupun pagi2 subuh (cue: lagu kebangsaan bangla)