Pages

Ketagih, of the perut sort

Tuesday, July 21, 2009


Wowwwwww.... *mata bundar*






Oh, oh... *drools*




sampaikan lego pun dah nampak sedap nih...
(semua gambar dirampok dari google tanpa niat memplagiat.
 kredit untuk peanngkap gambar, syabbas bette!)




dah tiba masanya saya mengakui masalah ini - 

SAYA ketagihan sushi, maki dan sashimi!

Matilah kenapa ketagihan benda yang mahal je ni? Kenapa tidak ketagih roti canai ke, sirap ke, atau oats ke? Takde la bila kopak-kopak gini sakit jiwa.

Me. Want. Sushi....



5 comments:

A.R said...

Kamu suka maki, tapi kamu ni tahan maki ke? Haha.

Lepas ni nak menyeru semua 'maki' kamu. Heh.

mizzyN said...

sushi sedap dipandang. beli je la versi murah kat jj tu. :)

azyze gomez said...

A.R rahman:
maki versi makan sungguh meliurkan, maki versi dengar atau baca sungguh memakikan. begitulah adanya.

serulah kalau berani mua hahaha.

Mizzy:
nak beli yang kat JJ tu pun lapan juta kali aku pikir. walaupun boleh dapat sekotak yang indah at RM10, or less 30% lagi lepas pukul 830 malam.

ni dah kopak tahap sengkek yang aku nak keluar minum2 ngan kawan pun aku tak sanggup. apatah lagi makan di luar.

school of thoughts said...

takpe. tatkala ongkos kita lebih jitu, marilah kita bersama memakan maki dan sushi. aku tak penah makan sushi dengan ko kan? walaupun aku tau ko hantu sushi...

azyze gomez said...

aida:
ak ah, now that i think about it, memang tak pernah lah! aku on je aida - untuk bukak puasa pun boleh, untuk lepas raya pun boleh. there's buffet @ saisaki yang gile best, or we can go to sakae sushi untuk beriang ria.

aku nak ajak ko pi senju, tu dah ala2 fine dining kaiten, kang makan pasir je pulak for the rest of the month eheheheh :)