Pages

hari ini hari kecewa

Wednesday, July 22, 2009


Aduhhh..

Seriusli saya sudah beriya-iya menyediakan diri dalam mode ruhaniah ala Sifu. Juga sudah mula fikir mahu pakai apa, mahu bawa Nikon atau tidak, tak sabar tungu delivery istimewa tiket yang seharusnya sampai ke tangan saya sebelum Jumaat-

Sekali Konsert Sabtu ini ditunda pula!

Aduhai kasih aduhai...

Maka terus saya berasa tak hingin langsung nak buat apa-apa hari ini. 
Sekian. 


Updated: 
Dalam kekalutan perasaan, hadir penceria yang buat saya ketawa dan lupa sedih hati buat seketika. Thanks a lot A.R, I needed the laugh. Kamu ada kuasa psikik ke? Hahahaha  ;)

7 comments:

Saudagar Mimpi ... said...

Menyediakan diri dalam mode materiali$tik lebih terasa kesannya!
Serius!

roxychick said...

A.R (badul.. ehem)

eh, you memang ada kuasa psikik ek?
sebab azyze tak penah mention kat sini pasal my fon call di waktu pagi yang bercerita tentang kematian si raja pon dunia itu...

er.. apakah?

azyze gomez said...

ya saudagar,
saya gila ikat perut bulan ni pasal nak pegi konsert lah. ape bende pun dah tak mampu nak beli. mana taknya 500 gone camtu je kan. sekali tunda oh kuciwa!

takpe la ek, kita tunggu je november ni.

Rox:
ai pun ingat a.r tompel ke, a.r rahman ke... hehe
dan you call ai masa ai kat rumah sebenarnya, it was my mom yang called me on the train to confirm that MJ realy died.

tapi ai tak kesah lah, pasal fiksyen a.r itu buat ai gelak semalam :)

Cik Puan Muda Stress said...

masa aku terbaca pasal ni pun hati aku terus teringat kat kau.

sian kau. tapi takpe. pejam celik pejam celik dah november kan?

azyze gomez said...

cik PMS:
itu la... i guess i'll just have to busy myself lah untuk tidak pikir pasal the 100 days to his concert, gitu heheh

how's your writing going?

FAD ARIFFIN said...

you were the first thing came into my mind bila terbaca berita nih. diorag suruh kita berayo puas2 dulu kot.

azyze gomez said...

fad:
really? wah nampak sangat saya beriya-iya kan?
yeah, i guess dia nak kita belasah lemang rendang etc, pastu sweat all the lemak off kat concert dia kot :)