Pages

Gile Random #6

Thursday, July 30, 2009

Jangan disko mbak, dangdut ajaaaa!
Dikesan di TopZeller Borong Market, Wangsa Maju.




11 comments:

roxychick said...

arkk!?

apakah..?

mizzyN said...

ada orang conteng alamat blog ko kat rak tu! haha

ana dok pehe?

azyze gomez said...

rox & Nadh:
maksudnye, tangan ko jangan la gatal2 nak pegang kalau taknak beli. sebab kalau tangan dah 'disko', nanti botol jatuh.
botol yang pecah harus dibayar. :)

Stylisters said...

ni wangsa maju ke Yogjakarta?

Stylisters said...

eh salah account.
ah nasib lah malas nak log out.

azyze gomez said...

stylisters:
depends on musim. kalau musim perayaan, bukan ke area kotaraya & petaling street jadik Manila, KLCC & bukit bintang jadik Djakarta /surabaya/ bandung /medan?

ko ni, macam tak biasa pulak.

katya said...

tangan jangan disko? rotfl.

My name starts with M said...

wangsa maju?? mana ni?? wow

azyze gomez said...

mas:
it's a pemborong kinda market yang agak low porfile. lepas dari alpha angle, ko terus je lagi, then take the second right junction. nama di topzeller.

school of thoughts said...

aku suke entry gile random yang ni. lucu la u ols...

azyze gomez said...

ramai shopper yang tengok aku macam aku buang tebiat masa snap picture ni. agaknya diorang kompius knape aku beriya2 tangkap gambar cordial lion tu kot..
gembira dapat menghiburkan anda hehe:)