Pages

gile kapak!

Tuesday, July 14, 2009

Lihatlah apa yang menanti saya di inbox tadi....




Hamdan Bloodshed bagi friends request.Gile ah!
Saya tak kenal secara peribadi mana-mana ahli kumpulan ni, apatah lagi mutual friends list pulak 2 ketul je dan dah berkurun tak jumpa. 
Jadi apakah?

Kesimpulan yang boleh saya buat, saya memang kental. 
 
Ape cukup rock tak gua sekarang? 
*Jelir lidah dengan buat rock sign*

9 comments:

Cik Puan Muda Stress said...

sapa hamdan bloodshed?

mizzyN said...

huiyyo!

dia bukan salah satu artis yang cik nik ramzi ada tampal dalam album fb dia kan?

maybe ko ada komen situ and dia jumpa ko.

azyze gomez said...

Zeek,
hang takkan tak tau Bloodshed? Hang bukan tua dari aku ka?
(rubbing salt into wound)

Bloodshed tu kumpulan rock dolu-dolu la, yang originally nyanyi lagu SriKandi Cintaku. Kaoak tu beb, kapakkkk

Nadh:
ek? woh aku lupa gila, clueless sangat cemana la dia boleh terjumpa plak ngan aku yang langsung takde kena mengena dengan industri rock kapak, tapi sekadar layan pasal memori zamzan bebudak..

huhu now aku nak pi check lah :)

mizzyN said...

aku dah cek kan dah, memang ko ada komen pada gambar yang ada dia tu.

mizzyN said...

tapi aku pun ada komen kat situ, tapi dia takde plak nak kawan dgn aku.

huiyyooo!

My name starts with M said...

hahahaha
aku bangga kawan dgn kau doh :P

Cik Puan Muda Stress said...

sorry bai. aku tak luka.

kalau azmil mustapa aku sukak lah.

azyze gomez said...

nadh:
esok-esok ade la tu requeastnye hehe

mas:
aku pun bangga kawan ngan ko. ko pernah ehem-ehem dengan artis! muahahahah hahaha hahaha

PMS:
maaf, luka itu bukan kerana tatau Bloodshed.
luka itu kerana usia. tapi tak perlu ragu sebab tua pun ko tetap cute gittew...
(kenapa aku puji ko nih?)

My name starts with M said...

ehem2 tu apa?
hahahahhaha

cis!kek mung ely :P