Pages

Penat tapi buat juga.

Sunday, July 19, 2009

Dah tak boleh nak tolak dah. Orang cakap saya sombong. Kata saya ada masa bubuh gambar put*ng lelaki tapi tak ada masa buat meme.
Okay, ni ha.


Tag oleh MizzyN
1. Apakah perasaan anda sekarang?
Biasa-biasa aja. 

2. Saya nak makan?
Tapi perut macam meragam.

3. Saya tak suka? 
bila naik lrt dan terlupa bawa buku, kemudian bateri iPod pula kaput. 

4. Impian saya? 
boleh jadi kenyataan. Tapi adakah saya ada masa untuk menjadikannya kenyataan? 

5. Haiwan yg saya tak suka? 
Cicak. Dan mungkin babi. 

6. Saya harapkan?
 sesuatu yang tak mungkin menjadi, iaitu ada masa untuk kita buat semua yang kita mahu buat. 

7. Jika boleh putarkan masa? 
saya mungkin sudah berubah menjadi seseorang yang hampeh. Jadi lebih baik begini. 

8. Saya pada 10 tahun akan datang? 
Mungkin akan bertanya pada diri saya sendiri : Why the hell did I let all those buggers get to me, huh?

9. Handphone saya adalah sebuah?
alat yang saya sayang tapi selalu kejami. 

10. Saya pernah bercinta sebanyak?
Sebanyak ini! 

11. Kawan-kawan saya? 
Kebanyakannya sedang bergiat aktif dalam acara meng'arnab'kan diri 

12. Pernah dikhianati? 
Ya. 

13. Apa yang hendak anda lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
Jumpa dan kata "Well, ain't karma a bitch. Now who's laughin', huh?". Tapi mungkin dia terlalu lembab untuk memahami statement tersebut. *Ouch!*




Tag oleh Jaily
Where is your cell phone?
In my handbag.

Relationship? 
with that special someone is apparently pending god's delivery, but I have great friends and family around me so that's super. 

Your hair? 
Is starting to irk the hell out of me but I can't keep cutting them a month before raya. That's just wacked. 

Work? 
is, alhamdulillah, something I actually enjoy.

Your sister? 
Is most probably sleeping the morning away. Such is the life of  'pemetik anggur'. 

Your favorite thing? 
Are not whiskers on kittens and warm woolen mittens. 

Your dream last night?
Did not happen, but I think I had a good one two nights ago. 

Your favorite drink?
Teh o suam, kurang manis. 

Your dream car? 
Should come with a driver ahahaha (mimpi sangat)

The room you’re in? 
is wide and cold.

Your shoes? 
are showing wear and tear, they make this weird, squishy sound although not wet at all. 

Your fears?
ending up a useless deadbeat, thus disappointing my parents and breaking their hearts.  

What do you want to be in 10 years?
a happier person who is in tune with her inner being, and hopefully a mother. I hope I don't miss out on the joy of motherhood. 

Who did you hang out with this weekend?
I met Uns and FJ last night, and a few days ago 

What are you not good at?
I would say life and love. Gile poyo.

Muffin?
I'll pass. 

One of your wish list items? 
Lenses for the camera.

Where you grew up?
Taman Melawati, Kuala Lumpur

Last thing you did? 
Paid the cab driver some dough.

What are you wearing?
Jeans, brown cotton top and sneakers.


What aren’t you wearing? 
Any jewellery. 

Your pet?
There's Pinto, Kem and her 3 kittens. 

Your computer? 
iMac. 

Your life? 
Is not so bad, compared to some others.

Your mood?
fluctuates now and then. 

Missing? 
a big piece of puzzle that will more or less complete a chapter in my current life, and I do hope I find it soon...

What are you thinking about right now?
How it would feel like to have J*M bear hug me and-  opps oppsss straying mind! Sorry hehe

Your car? 
will be there when I get my license 

Your kitchen ?
will hopefully have a good stove & a large fridge   :)

Your summer?
is year long. 

Your favorite color?
is green.

Last time you laughed?
was last night with Uns, talking about Miss Zalifah and the Vouchers.

Last time you cried? 
a few days ago. My aunt is still in CCU. 

School? 
was a bittersweet experience, but it made me who I am today. 

Love? 
is precious. 

3 comments:

My name starts with M said...

5. Haiwan yg saya tak suka?
Cicak. Dan mungkin babi.

aku x tau nape aku tergelak kat part ni hahahahhah tp anyway i share the same too!!

mizzyN said...

they make this weird, squishy sound although not wet at all. tetiba teringat kasut toddler yang bunyi mencicit macam tikus bila baby jalan tu. squishy and sometimes annoying pun ada.

azyze gomez said...

Mas:
copy and do your version lah mas :)

mizzy:
tak de la bunyi tikus berdecit tu. tapi agree, aku pun find it irritating sometimes, seperti tengah tengok wayang anak orang nak gi toilet la or tendang blakang seat orang depan dengan bunyi cit cit cit yang buat aku nak geget2 je kaki bunting padi bebudak tu. .