Pages

Gile Random #5

Tuesday, June 16, 2009


Kalau korang tak pernah tengok Tiga Abdul dan tetiba ternampak frame ni,
you'd think that the three guys in tux dok tengok The Swamp or some kinda raggedy demon bangun dari tidur, kan? Terus jadi ala-ala filem seram gituh.

*Ya ampun Ismet Ulam Raja*


p/s: Okay okay, I know enough with the pictures already. Saya gila sesak ni, bila ada masa terluang karang, cerpen atau posting membebel akan muncul, insyaallah.
Muah muah buat y'all yang selalu melangut kat sini *wink*

5 comments:

mizzyN said...

http://mizzyn.blogspot.com/2009/06/tagged-by-lily.html

tag, you are IT! Larik!

Cik Puan Muda Stress said...

sama la kita. aku pun dah tatau apa nak update.

yaya said...

omg!! dari situ ke dapat Ismet tu.. arwah bestfren my dad panggil die Ismet.. haha now i know

bety said...

smoga ja..
karya2 masih terus dapat dikenang hingga kapan pun..
^.^

azyze said...

hello bety,
karyanya sentiasa segar sehingga kini... dan pasti selamanya :)