Pages

Gile Random #4

Tuesday, June 09, 2009

Salah satu pintu bilik persalinan, Jusco OU.



Cuba korang tunggu kawan korang try-try baju sambil panggil korang tengok cantik ke tak beberapa kali keluar masuk, macam saya semalam.

The waiting, I tak kesah.
The nipple betul2 level dagu I tu yang I tak sanggup!

11 comments:

mizzyN said...

man kopeks

Cik Puan Muda Stress said...

comel apa teksteks ittew. kau tak taste ke nyah?

p/s: eleh. aku kat 14 taknak keluar. ailh2 nak jak kesana kesini. aku merajuk ni !

azyze gomez said...

nadh:
malu dowh berdiri depan tu. aku rasa kalau dari belakang m,aun nampak macam aku dok ravish his you-know-what. porno sangat.


PMS:
alah, time tu aku pack dengan kerja lah yang...
next time ye...
sabar yeeeeee....
btw, kalau hang nak mai sini dari KJ, belikan aku donut from tempat meriah tu :)

My name starts with M said...

tu pompuan ke laki? konfius

azyze gomez said...

lelaki la...
ni versi angkat weights, tu yang ehem ehem dia solid molid tu.

Amer Rezza said...

Kali ini tidak begitu tempting. Erk.

azyze gomez said...

amer:
kalau dia tempting untuk mau, saya risau hahahahah :)

Cik Puan Muda Stress said...

wahhh siap ada pesanan donut? kejammm kejammmm !

FAD ARIFFIN said...

salam... we have not met before. Jumpa blog nih bila saya browse for more reviews on the PGLtM Season III. Tertarik with your review dan terus melekat!

btw, terima kasih sudi singgah blog saya.

azyze gomez said...

PMS:
manade kejam... kejam adalah bila aku kirim tapaukan sekali ikan bakar Fend. hehehhehhhe :)

Fad:
Salam perkenalan dan thanks!
Kita singgah menyinggah lah ya, jemput minum kopi dan makan keropok lekor :)

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片