Pages

Gile Random #3

Friday, May 29, 2009




Sure kena reject dengan Optimus Prime ni...
Kereta menanti servis di Perodua Service Centre Subang Jaya







8 comments:

mizzyN said...

ely, aku asyik nampak n masir ko jek dalam tape dua tiga menjak nie. tape circa 1987-88.

ni aktiviti mengaplod gambar semata2 aje ke?

Cik Puan Muda Stress said...

comel.

azyze gomez said...

nadh:
1. kalau ko nampak, belikan dulu untuk aku. tu mesti kaset time2 kembara kan? ko bedal je untuk aku, aku bayar balik bila kita jumpa kang. aku cuma ada 2 album kembara, it's good if i can have the rest (walaupun ntah cemana la aku nak dengar kan, tapi takpe!)

2. this is my feeble attempt at making updates/ entries di kala kesibukan. entri panjang akan menyusul bil aku boleh luangkan masa sket, sumpah!

Cik PMS:
kan... konfiden je keta ni park tengah2 panas rembang.

mizzyN said...

bebeh, bukan n masir nye sore/kaset, this is the real video bebeh. aaa, n masir aje. tengok kopratasa pun tup tup ada n masir cameo.

azyze gomez said...

dah satu geng, haruslah gunakan kawan2 jadik ekstra. takyah bayar, better visibillity...

mizzyN said...

latest tengok azizah basri (boleh aku tak kenal, shame on me duduk kat side media nie) nie pun ada m.nasir circa kembara.

mizzyN said...

hero of the 80s

azyze gomez said...

damn.
kalaulah aku di tempat engkau, harus aku dah buat copies for my personal collection.