Pages

Bak pinjam

Wednesday, May 06, 2009

Orang baghal benak, 
kome lukih pun belum tentu dia paham!

Doraemon,
Pinjamkan aku kocek kamu
Aku perlu membeku masa.

Doraemon, 
Pinjamkan aku kocek kamu
Aku mahu menghambat duka

Doraemon,
Kocek kamu ada mesen cuci hati legam tak?

8 comments:

mizzyN said...

mesin bagi muda lima tahun ada tak?

Cik Puan Muda Stress said...

kenapa semua orang onboard emo plane sekarang ni?

roxychick said...

eh, babe..
wpon kulit ko hitam macam aku, tak semestinya hati kita pon legam kan? org yg dengki dgn rumah kuning je hatinya legam lebam.

ih.

muahahaha..
gambar ko sgt comel la cpms.
tak sabar2 nak kawen ke ape?

azyze gomez said...

Nadh:
ade. doremon ade kain mengundur masa. macam scarf pastu ade lukisan jarum jam.
ko masuk dalam kain tu, then dia akan tukar ko jadik muda. eh, jadik bayi. nak?

CPMS:
manade emo.
biase je la akak. emo tu bile i berhenti blogging bukan kerana sibuk ahaha.

Roxy:
itu la, dah macam doraemon dah aku tengok.

mizzyN said...

tanak jadi baby, nanti kena tunggu 2.8 dekad nak copulate. wa mau muda remaja aje.

My name starts with M said...

eh. aku baru baca entry ni bole tak. anyway i like! doraemon tetap menjadi pujaan, selain Hiro Nakamura

azyze gomez said...

mas:
takde hal nye beb. blog ni macam buku grafik novel enam puluh ringgit yang ko beli tapi ltak sempat telaah betul-betul.

sesekali selak kembali tentu ada benda yang tak ternampak sebelum ini muncul :)

nantilah, bila aku jumpa doraemon, aku mintak otograf dia untuk ko, wokeh?

My name starts with M said...

and when would that be :P