Pages

Let the pictures do the talking

Wednesday, February 18, 2009

Sebenarnya saya sedang buntu. Buntu gila mahu buat Press Release tentang haruman terbaru syarikat.
Inilah namanya Writer's Block. Sudah macam-macam saya buat, macam-macam saya minum (dan makan), macam-macam dah saya nyanyi dan bebelkan.

Masih beku. Masih zero.

Cuba bubuh entri baru lah, untung-untung jus kreatif mula tercerna.
Opp opp, gambaq semua cheq ambik sendiri no.. kalau hangpa nak curik pun piqiaq2 dulu na...



Anak lembu kot, dekat depan Market Market Shopping Centre, Makati. Chomel kan?



Coolest display concept. Gile best! Rustan's, Makati.



Hidup kadang-kadang ada masamnya, tapi masam itu perlu supaya kita lebih mengappreciate kemanisan yang hadir. 


Arwah Ah Leng. Jumaat ni genap 2 bulan Ah Leng mati kena langgar. 
Patutlah days prior to his death dia manja sangat. 
Kerabat2, nak tidur dekat, selalu sondol-sondol... 
Oh Ah Leng we miss you!



Bapak and Ah Leng chilling out baca Lawak Cambest. 



Pergghhhhh one day I'll own a piece like this. 
Untuk rumah, jadi feature point. One day nanti aku mampu, insyaallah. 



I like this pic of Roxychicks, it's like she's saying
 "apa la aku nak makan lagi lepas ni..."


Something I took masa kat Jalan Yap Kwan Seng.
 Malam about 9pm. Meriah!


Ko tengok, mata budak yang masih innocent. 
Tak macam mata kita... lesu, lemau, lemas!

12 comments:

school of thoughts said...

aiseh... terharu la gambor aryssa ku ada di sini... wkekekeke..

roxychick said...

aku pon begitu terharu..
*srroott.. srreettt..*
(bunyi sedut hingus, walaupon takde hingus tetapi dek kerana sinusitis yg melanda, dah jadik habit)

haha. gambar aku tu mcm org buruk lantak pon ada..

owh. hell.

azyze gomez said...

aida:
my pleasure! nanti aku bagi ko the full episode of pictures yang aku ambik masa kat besdey ko aritu ek. i've added some dalam facebook tapi ko tadek account tu kan...

roxy:
manada buruk lantak...
masa tu kan you were hungry. lagipun you buruk lantak ke tak, tetap diva. janji you tak tapau popcorn orang, sudah. bley?? :)

azyze gomez said...

aida:
my pleasure! nanti aku bagi ko the full episode of pictures yang aku ambik masa kat besdey ko aritu ek. i've added some dalam facebook tapi ko tadek account tu kan...

roxy:
manada buruk lantak...
masa tu kan you were hungry. lagipun you buruk lantak ke tak, tetap diva. janji you tak tapau popcorn orang, sudah. bley?? :)

roxychick said...

tapau popcorn!!

pam, pam, pam, pammmmmmmmm!!!

My name starts with M said...

cantekla gmbr2...
ah leng tu mmg nama sebenar ke?
cool giler
RIP ah leng

Amer Rezza. said...

kesian roxychicks. ahaha. tapi mmg ada sikit muka cam, "Apa aku nak makan lepas ni..?"

:))

azyze gomez said...

mas:
yep, nama dia ah leng. dia ada kembar, amat kassan. tapi amat kassan hilang masa diorang umur about 1 month old or so. bebudak sebelah cakap orang curik.

mak diorang, kem (short for vannekem) dah bunting balik, tapi ketiadaan ah leng ngan amat kassan buat aku macam nyampah je nak anak kucing lagi.

sekarang kat rumah ade kem ngan pinto (anak kem, kakak tiri ahleng lah kiranya ni. kem mmg bohsia sket hehe)

My name starts with M said...

majmuk siottttttttttttttttttt

hahahhahahha comel la comelllll

amat kassan tu sure hensem kan!!

hahhahahahhaha lawak aaa nama2 ni ahahahahhahaha

4u2wonder said...

AH LENG..... "leng leng!!" dah tak kedengaran....rindunye.... yes.. amat bangga kerana nama yg ku pilih mdapat pujian....

semoga Ah Leng bahagia di samping Kitty,Panzee,Kid,Peanut,Bob & many more;

all cats, hamsters, birds, g.pigs, fish etc yg kite penah bela...R.I.P my babies.....

azyze gomez said...

eze, ko lupa steve!

mizzy N said...

posing daddy ko dan ah leng ala2 sama seirama gitu. comey.