Pages

curvaceous women, embrace!

Tuesday, February 17, 2009

So here's the goss... Jessica Simpson is openly getting slammed left, right and center for putting on kerrayyyyyy-zy weight. Apparently, she was reported to have ripped her pants every time she performed at Madison Square Garden and fans, anti-J.Simps and the media gobbled up the story. 

After J.Simp's effort to make a comeback in country music received lukewarm response, she went below the radar for a while to chill with her current boyfriend,  Tony Romo of the Dallas Cowboys. Being in love and staying lax for a long time does things to people, even health freaks like J.Simp. 




Adding oil to fire are pictures of her performing at the Rascal Flatts concert. So okay, she did gain some weight, love handles are present, mother jeans and double belt made it worse, but hey, she still looks good - as a matter of fact, she's glowing and looks a lot happier than she was, say, a year ago. That's an achievement coz back then she was skinny, over-tanned, over-bleached and miserable.

It's amazing how we call ourselves civilized, open, respectful bla bla bla, but balk and gag at the sight of anything 'curvaceous'. (And I say curvaceous, belum fat lagi. 'Fat' would be blasphemy in today's batang kayu dominated fashion & entertainment world).

I say J.Simp, be happy and as long as you're healthy, embrace those curves you have, babe. You're really not alone, look up at fabulous curvy ladies like Queen Latifah & Jennifer Hudson. They're curvaceous, beautiful and successful. 




And guys, if you think your girl's figure defines your happiness, then you're wrong. Coz' you know how they say it: the bigger the curves, the bigger the love  :) 

Now gimme some high-five y'all...

15 comments:

mizzy N said...

o ini ke isu yang sibuk2 org gosip pasal jess simpson ni. ingat menda la. aku pun bosan all this hype pasal badan. lagi2 macam pengacara kat tv yang suka nak buat lawak kontras pasal pendek vs tinggi, kulit gelap vs kulit cerah dan gemuk vs kurus. bodoh dan tak bertamadun langsung.

azyze gomez said...

aku pun tak suka kalau pengacara cakap macam ni. bukanke korang sepatutnya lebih peka dengan sensitiviti dan tatasusila sosial?
contoh paling dekat: jammy stanley, pengacara trek keretapi tu.

tolong la ok, pegi audition gelakkan perut orang, mention statement "atas ke bawah hitam, kulit dah gelap, tak ke macam malam je..."

pastu ade sekali tu, aku ingat lagi, dia boleh tanya idayu: ni bila nak kurus ni?

helloooo! vain gile. itulah contoh lelaki vain nan hado. errgh, please. gi belajar lagi ah, paling tidak pun dengan ryan seacrest, boleh tak?

ouT oF My MinD said...

kalau la taraf voluptuous JS nie dikatakan gemuk. Dah tu orng cam aku nie kategori obes la? Bengong btul..

Padahal zaman victoria (dolu-dolu),orng volap nie la paling lawa badan paling diidam-idamkan.

bila datang je hanger-hanger bergerak (model btang kayu) terus je kurus sekeping jadi sanjungan. Padahal sekeping je, kalau peluk tulang bertemu tulang. Tak caya cuba peluk aku and nad. mesti beza...hehehhehe.

azyze gomez said...

betul, betul!
tapi contoh perbezaaan ko tu.. kecik pulak ati nadh kang heheheeh :)

roxychick said...

pap!
*bunyi high ten apabila berlaga*

i'm quite surprise to see js mcm tu cuz never expect weight dia naik smp mcm tu sekali.. i mean she's a hollywood celeb kan.. A-list lak tu (ke dah downgrade?)

tapi baguih la sbb dia selamba je make a come back! good for her if she's happy with what she has now.

screw them ass incl jimmy hendrix.. err. no! i mean jammy jam jam tu lahh...

Amer Rezza. said...

*high-fiving!

saya tak suka jimmy stinky.

Ariff Dean said...

the bigger the curve, the bigger the love~?
wow, tht's nice XD

azyze gomez said...

roxy:
*angguk kepala*

Amer:
stinky hahaha

ariff dean:
that's the way it is!
hehehe

mizzy N said...

tu yang syok tepuk bontot orang2 volap cam azyze dan out of my mind ni, untung aku. ahahahahhahahahahahahhahahahhahahahhahahahhahahhahaahh

xoxo
ehem ehem
stret tapi suke raba curves kawan2

ps:meybi sebab tu aku sukak raba kot

mizzy N said...

sebab curves kurang.

mizzy N said...

lagi satu america fererra

mizzy N said...

dia pun comeyyyyyyyy

azyze gomez said...

oh shit nadh, i actually remember ko pernah tepuk punggung aku masa kita naik tingkat lima kat umah sewa Sec8 tu hahahahahaah!!!
Pastu dengan muka straight tak bersalah ko kata something like "Weh, bontot ko ni tak menggeramkan orang lelaki ke hah?"

Daym!
Hahahahah!
Ko pervert!
Hahahah!

(btw, the answer's : tak lah.)

mizzy N said...

apa yang tak lah nye, gua keliru?

azyze gomez said...

as in tak lah, lelaki tak geram ;)