Pages

Teaser: kisah cinta budak Sitiawan

Monday, January 05, 2009




p/s: zabienne, tangan amatur boleh join tangan pro tak?  :)

9 comments:

Cik Puan Muda Stress said...

adakah itu unie?

azyze gomez said...

ya betolllll!!!

Cik Puan Muda Stress said...

apa cer?

suda mau berkelamin kah?

katya said...

uiks...makin berisi aku tgk unie. syy...ko jgn bgtau unie. mati aku.

*larikkk*

school of thoughts said...

heheh.. Unee dgn abg polisnya. ha ah. uns nampak berisi. true from the heart ni. kenapa ek? baju putihkah? genbirakah? happy kah?
dia bukan berkelaminla cik PMS. Dia berkelana... wakakakak...

azyze gomez said...

Cik PMS:
belum lagi... tengah tahun depan. apape dia akan holler kat kau sendiri lah :)

Radz:
banyak kurus dari how she was about half a year ago though...

Aida:
Aku rasa mainly pasal angle la kot. aku tumpang-tumpang aje, main shots photog dia la yang ambik so aku rasa angle and composition yang cantik pastinya dicapture oleh photog dia.

nanti kang dah siap gambar tu kita suruh dia bawak tunjuk ah. :)

4u2wonder said...

bilakah agaknya gambar monyet bermandi- manda ti tepi laut akan disiarkan??

azyze gomez said...

sabar...sabar...
aku sedang mengusahakan portfolio binatang binatang dan alam semesta... boleh??

Cik Puan Muda Stress said...

lah tak habis lagi ke ceritera ni?