Pages

memoirs of a berx

Thursday, January 29, 2009

Zaidi dan Berx.. bagai kembar lambat 20 tahun?

Pah, hang bagitau kat kawan-kawan hang, aku kata:

"Mana ada... Zaidi Omar mana ada taik lalat kat idong ngan dagu tu. Hangpa ni...."


*larikkkkkkk*



11 comments:

roxychick said...

ko memang sengaja nak pedajal inceksubhikarimdotcom eh?

haha! patut ko carik gambar yang lagi mantoppp..

daddy zaes said...

woi woi woiiii tak sama laaa!

suka korang eh

roxychick said...

haha. dia dah bersuara..

azyze gomez said...

Roxy:

eleh, pedajal konon. padahal ko yang bagitau aku kan kan kan? hehehe

bapaknye zaes:
alah, gurau gurau je tu...
jangan marah enchik photo :)

azyze gomez said...

Roxy:

eleh, pedajal konon. padahal ko yang bagitau aku kan kan kan? hehehe

bapaknye zaes:
alah, gurau gurau je tu...
jangan marah enchik photo :)

Amer. said...

ayoyo~

azyze gomez said...

termangu sekejap bila melihat komen kamu di awal pagi. dua saat selepas itu

"oh, kedah kan cuti friday..."

gua blur kejap hehehehe

Cik Puan Muda Stress said...

hahahahahahahhahaha.

sama tapi tak serupa.

che pah, hubby hang ada cakap slang jawa tak?

roxychick said...

cpms, sah-sah inceksubhikarimdotcom tu adalah orang jawa tanjung karang. haw haw. tapi dia adalah jawa murtad. double haw haw.

ko tunggu la lagi 20 thn. sure sama punyaa.. haw haw hawauuuu...

rayearth2601 said...

Terdampar di blog ini, salam kenal pakcik, keep smile :)

azyze gomez said...

rayearth2601:
hello! thanks kerana singgah! salam perkenalan juga, jika rajin singgah-singgahlah selalu ya :)