Pages

meh saya bagitau satu rahsia...

Thursday, January 15, 2009

oh oh, 
sebenarnya posting sebegini sangatlah tidak baik untuk blog anda. Peh, saya boleh bayangkan apa pelawat pertama kali kata bila buka blog ini dan baca posting seperti ini...

"Buang masa klik aku je" dan mereka terus blah. 

Tapi tak pedulilah kan, yang PMS saya, yang meroyan saya dan ini blog saya. Muahah haha haha!

Yang pentingnya:


Saya rasa Kal Penn sangat hot!




Peerghhh!

8 comments:

katya said...

aku tengok die dalam the namesake. macho. :)

azyze gomez said...

namesake showed a different side of him, kan? and the harold & kumr series, van wilder, ko tau yang athough he's doing all these atrociously cheap comedies ( yang kebetulan kelakar gila), dia sebenarnya lelaki pandai yang menanti masa nak take meatier roles dan subsequently conquer the world lah, contohnya.

he's a lecturer jugak, d'ya know that?

mizzy N said...

aku pes time tgk dia berlakon jadi lecturer dlm citer apa tah tu. pastu jadi orang jahat dalam superman returns. wahhaha, tak sanggup bila ada reviewer tu tulis superman kena belasah dengan kumar. naveen andrews pula, aku tak berapa minat.

katya said...

lecturer yang hot! ;P

azyze gomez said...

nadh:
naveen andrews tu, pada aku, lite-lite je la. dia abang-abang sangat la. macam aaron aziz. abang2 maintain macho.

Radz:
yup!

4u2wonder said...

what???!!!!

why cant we have lecturers like dat???? sure attndnce penuh!!!!

yes yes... hawt..!! esp da nose!! hehehhe

azyze gomez said...

eze:
you and your nose fetish....

My name starts with M said...

peerghhh!! hahahaha