Pages

kuaci gurih indah ke?

Monday, January 19, 2009

Cantiklah pompuan gila ni. 
Sakit pulak hati aku tengok...


Jangan risau,
I janji akan hadiahkan posting panjang indah sebaik sahaja I selesai menyiapkan manuskrip Kempen 6 I, okay sayang? 

Sabar ye darling, I tengah gigih ni...

5 comments:

mizzy N said...

yellow, siapa yang disayangi itu? Suka je aku nak kacau kau, biar kau nie!

azyze gomez said...

terpulang pada kau untuk mentafsir

ahahahahaha

school of thoughts said...

agaknya kenapa aku tak buleh buat ko punya blog ni menjadi salah satu blog yg bila update je, aku tau?
napa ek? ko ada setting apa2 ek?

mizzy N said...

aku tafsirkan .........

azyze gomez said...

aida:
aku pun kurang pasti... masalah tu ada kat setiap blog yang link aku, kecuali blog nadh. ade je update tu kat blog dia... perhaps you can ask her how she did it.


Nadh:
:) oh, sudi2 tolong aida ek...