Pages

teaser: selamat pagi dari siang ke malam!

Wednesday, December 17, 2008



Di Filipina, kawan-kawan menggunakan 'Good Morning!' sebagai kata aluan.
Walaupun sudah tengah malam.

Kring kring!
Saya angkat telefon. 
Uh, hello?"

.
.
.
.
.

"Hey, good morning!" sungguh kelakar rasanya bila anda sudah berbaju tidur dan melena diri atas katil.
Heh.


10 comments:

Amirul Rezza Amer Johari said...

di malaysia, iaitu salah sebuah negara yang pernah saya lawati ketika olimpik dulu, kebanyakan mereka ucap selamat malam pada sebelah pagi.

alah takkan tak paham. haiz.

Aliya Azmi said...

heh. siapa anda? curious!

azyze gomez said...

amer:
paham! heheh :)


Aliya:
Saya tuan punya blog lah hehe

Saya juga rasa curious melihat anda menyinggah dan bertanya.
Hmm...siapa anda?
Hehehe
Selamat singgah! Rajin-rajin lah singgah, nanti saya hidang kopi :)

roxychick said...

yela nak hidang kopi..
aku yg dok tercerok kat seblah dia ni pon tak penah nak hidangkan kopi.. lg dkt.. berjiran je.
.
.
.
.
.
.
.
.
haha! pandai pon kau. ye. aku bukan pengkopi.

ha.. yg lelain tu, rajin2 la singgah kat tpt saya, tgk camne ayam katik nih membebel. tapi bosan sket sbb mostly pasal anak saya laa..

(sebenarnya aku jeles sbb ada org tu punyala worship si azyze ni, smp buat banner khas yg keren banget utk azyze kat blog dia... isk.)

=p

azyze gomez said...

roxy:
alah hang ni, jeles apa pulak tu...
mai, mai, kita pi makan pisang salai sambil minum tesco cola Kak R, mai!

roxychick said...

nak mampos?
ko sakit perot sorg2 dah laa..

Amirul Rezza Amer Johari said...

ececeh saya macam terasa.. ehem ehem.

janganla salah faham. adoi. susah ni. tidak berniat nak flatter sesiapa pun. kalau ada masa saya buatkan untuk anda. tapi singgah dulu di blog lah.

Atira. said...

lol yeke?

azyze gomez said...

Roxy:
ak'ah.
kalo u sakit perut, then sapa nak joget lagu Womanizer kat Year End Party kita, ek?


amer:
tak yah terasa, Roxy tu siap dapat hadiah segala dari blog lain okeh. Heheheheh (tanduk sudah keluarrr)

Atira :
:)

roxychick said...

amer,
thanks sbb berjaya buat saya ketawa di pagi yg muram ini.

takyah la terasa. saya ni suka mengusik si azyze ni.

babe, ko jeles aku dpt hadiah eh? haha.