Pages

Post kilat: Lagu aku rasa best

Monday, November 24, 2008

Post kilat ini untuk Waegabond, yang sudahpun memprivasikan blog dia, jadi tak guna saya link anda ke sana pun. 

Kalau kau masih lagi cari lagu feel good pagi-pagi November kamu, aku syorkan kau check out Jamie Lidell. 

Lelaki dari Brazil ini, wah, genius! Album terbarunya, Jim, sudahpun diangkat sebagai album paling black dari mamat kulit putih untuk 2008. 

Gila groovy.
Tengok video di bawah ni:



Lagu: Another day  Album: jim

Word!
(sambil sikat afro)

5 comments:

mizzy N said...

wei seram ah tadek mulut cam satu adegan dalam twilight zone pule.

amerrezza said...

Aii kak.. Lame xdgar cte.. Waiting for you to approve kt ym huhu.. anyway, blog u tetappp best. chau.

azyze gomez said...

nadh:
seram sket ah, tapi chomel :)

Amer:
okeh okeh, i add you! terlupa la nak bukak YM hehe :)
what time do you usually get online?

Anonymous said...

what time aa. tak tau la. tak KONSISTEN. huhu. sekarang mungkin?

Amer said...

ahh lupe letak nama. huhu.