Pages

All in love is fair

Wednesday, November 12, 2008

Mendengar All In Love Is Fair nyanyian Barbra Streisand mengingatkan saya kepada Firhan.

Fir, how are you?
I hope you've found your rainbow's end. 
I'm still grasping straws, but I choose to be here, so here I'll stay.

Mungkin satu hari nanti, di keadaan lain, kita akan berjumpa kembali.
I hope there will be laughter then, but if there's none, I understand. 


7 comments:

mizzy N said...

aku tau, ko buat posting sebelum ni sebagai pembuka nak reminisce pasal firhan kan. ni jejaka lrt tu kan?

azyze gomez said...

takde ah, takde kena mengena posting ni dengan posting sebelumnya.
kebetulan je aku teringat.
itu aje.

dah, dah.
pi sambung buat kerja :)

roxychick said...

yela tu labuuuuuu....

mizzy N said...

aaaa terdedah rahasia ko.

azyze gomez said...

manade rahsia. aku malas nak cerita je. some things kita memang tak rasa macam nak cerita kat orang pun. i blog sebab ni ala diari cum buku conteng sukati aku.

maybe i shouldn't write about firhan dah lah di sini. or any of my 'cerita hati.'
which defeats the purpose of this blog being mine, tapi whatever lah.

roxychick said...

ala.. akak merajok la pulak..

(ceritala.. tulis jela.. iols janji tak tease uols lg.. janji pengakap lg tau... ala la la la...)

azyze gomez said...

oh, nadh,
sebelum aku ttup cerita ni, meh aku explain, Firhan tidak berambut kerinting dan tidak kelihatan seperti nerd/dorks langsung. quite the opposite, if i may say so.

case closed.