Pages

tribut untuk Cik PMS & Brucie

Tuesday, October 14, 2008

Ya...
*mengesat air mata, dalam mode Mama Juwie*

Entri kali ini I tujukan khas untuk pasangan bercinta di tahap mentari ufuk jingga versi kutub yang tak pernah pernah-pernah nak malam. Pasangan yang nampak macho dan gagah bak belantara tapi sebenarnya cukup penuh dengan emosi kasih sayang berjiwa cinta luhur.

Tak lama lagik cincin akan tersarung, jadi you berdua harus menguatkan iltizam untuk lebih bercinta-cintaan. Biarlah cinta kukuh persis Hang Tuah dan Puterinya...

Dah, dah.
I tak nak dengar lagi dah cerita nak terbalikkan meja, mencatu pembelian mekap mahupun memaksa sesi pemakanan. Mulalah meluahkan rasa sebenar... luah kan, luah!

Untuk itu,
I tujukan lagu di bawah ini khas untuk you berdua.
Kerana cinta you berdua lebih tinggi dari lagu-lagu cinta Westlife, Ronan Keating mahupun Mandy Moore. Kisah cinta you all ibarat ruangan dedikasi Pilihan Bersama Radio Muzik. Sungguh telus, sungguh menyentuh jiwa, sungguh......sempurna.   

Kisa cinta you all bak debaran kasih saat mata bertentang dan chhiingggg!, baru terperasan yang you all ditakdirkan untuk jatuh cinta...

Kahs untuk Cik PMS & Brucie,
kenangilah saat bibit percintaan  you all bermula dengan lagu tema cinta you all ini...


7 comments:

Anak Mami said...

spring tuuuuuu..... ish ish ish

Cik Puan Muda Stress said...

spring babe?

sat aku karaoke.












muahahahhahha.

vintage siut. kau membuatkan aku rasa lebih tua dari biasa.

seganlah, siap ada tribute.


p/s: sebenarnya kau tatau nak update apa hari ni kan? jadi kau telah mempergunakan kisah cinta aku sebagai subjek kan, kan? kaaannnn?

roxychick said...

hadoiyai babe!
spring??
toi yoi yoing!!

jiwang karat berdarah ni weh!
rock kapak!!!!! yeahhh!!

azyze gomez said...

Anak mami:
Sebenarnya aku pun tatau ni lagu apa, tapi aku konfiden Zeek mesti tau pasal ni zaman dia

*larikkkkkk*


Zeek:
Kan betul.... ko mesti tau punya! Kan ko tiap2 hari dengar lagu nih dalam keta bila dating dengan abang Batman

Roxy:
Takpe2, nanti anniversary u, i bagi lagu kapak lain pulak... u suka kunmpulan EYE ngan Laksmana kan?

hi hikhik!

Cik Puan Muda Stress said...

labahau lu.

roxychick said...

eww.. els!!! no tribute for me pleaseee...

like.. EWWWWW! (eye & laksamana.. wtf??!)

azyze gomez said...

Zeek:
bahau pebende... aku branak kat KL la...
*larik lagikkkkk*