Pages

sepatutnya diorang ni jadik posting tersendiri, tapi saya malas

Monday, October 13, 2008

Selamattttt...



Snappy happy @ Krispy Kreme, Manila. A little too manis for my taste, but the dough's wayyyy better than any donuts yang ada kt Mesia nih la... 

Kebun Limau ngan serai pakcik @ Balik Pulau Gila tenang kan... cantik terbentang alam... tapi hazabnye panas masa gambar ni diambil tuhan saja yang tahu!

Sunset @ Titiwangsa pre-WAWBC


Rude cabdriver alert. Nak tulis plate number, tak sampai ati la pulak. Kang sekat pintu rezeki dia. But kalau korang naik cab kat area Paramount tu, jaga-jaga ah dengan uncle ni.


Perhentian. Kriteria kedamaian pulau dah ada, tapi... somehow aku rasa takleh lawan Redang ah. 



Burung kenyalang @ Pangkor Island Resort. Sejurus lepas gambar ni diambil, dia turun ke tanah dan membelasah mee segera yang anak sorang mat saleh tinggalkan pasal takut kat burung ni.


Pakcik beca Pasar Payang yang keringggg je cool.  


Pelamin persandingan Tatra. Cantik, lain dari yang lain dan tak cliche langsung! I like!


Walaupun susah nak cari makanan halal kat Filipina, sekurang-kurangnya satu stall di setiap shopping mall mesti ada jual makanan halal. This one siap ada tagline mantap!


Artis tahap di bawah amatur yang rasa dia layak menambah nilai estetika pada mural ni. Perlu ke.... Hayo budak-budak bawah umur sangat...

6 comments:

knini said...

stuju ngn ko..redang lg bes dr perhentian...

My name starts with M said...

gmbr last spoiler weh!! hahhahhah

..::ciaobella::.. said...

obviously redang terbaik di semenanjung syg oi! :p

roxychick said...

ape cerrr gambar last tu oih.. haha!

azyze gomez said...

MAs & Roxy:
itulah realiti kehidupan...
dalam keindahan dunia tentu ada keburukannya...

Yaya & knini:
itulah realiti kehidupan....
yang nampak cantik di mata tak semestinya cantik sempurna... dan yang diagung orang tak semestinya best...
hype je lebih, kan?

Mas sekali lagi:
kalo ko terer, dari mana aku abik gambar tu?
hehehe

My name starts with M said...

uik soalan kepada aku. ok jap. kat bangunan sekolah ke?