Pages

Mike Myers seorang genius. Bravo!

Wednesday, October 29, 2008

Yang mana satu idaman kalbu?


Dalam sebuah wawancara, Mike Myers berkata dengan penuh sinis:

"I like playing Doctor Evil because there's no blocking. And I get to eat a lot of chocolate. So I sit in the chair and just 'blah blah blah'. And then they take the makeup off me and I go back to the sad existence that is my life that is just pfftt, me in a shame spiral, covering up the pain that's deep within my soul because although, ironically I wanna be seen by other people; if they do see me they'll see that I'm inherently flawed."


Ditto Mike. Saya cintakan kamu! Kamu juga antara idola komedi saya!

4 comments:

mizzy N said...

Aku ok-ok je dengan Mike ni. Idaman kalbu aku Mike dalam View From The Top, juling gitu... kesian.

azyze gomez said...

Mike myers suka cakap benda2 yang ajaib tentang diri dia. Cuma bila dia kata, ia secara sinis, dan aku pula secara realitinya.


boleh?

Cik Puan Muda Stress said...

tapi Mike dalam Love Guru umpama telah hilang 'touch'. sudah tak menyengat sangat, no.

azyze gomez said...

zeek,
aku tak tengok lagi ah...so takleh nak komen.
maybe Austin Powers is too tough a sucess to duplicate lah.