Pages

Imbecile

Thursday, October 16, 2008

Bodoh.
Bangang. 
Bongok.
Bahalul.
Baghal.

Stupid.
Idiot.
Imbicile.
Moron.

Kalau dah bodoh tu, bodoh jugak!
Susah sangat ke nak faham? Kami bukan suruh kau pakai kasut kami rasakan peritnya di tempat kami, kami cuma suruh kau bayangkan dan faham sahaja.

Kau susahkan hidup semua orang, tapi bila kau dihadapkan kepada Yang Berkuasa, kau terus jadi si innocent yang angelic.
Kau buat ala2 "Kenapa marah-marah ni? Saya tak tahu pun ada masalah..."

Kau opportunis yang buat kami menyumpah dan mengutuk berbakul-bakul di belakang kau.
Kau memang celaka lah!


Arrrggghhhhhh!!!!!




10 comments:

Cik Puan Muda Stress said...

tak baik ngutuk roxy tau..


;P

Anak Mami said...

aku dulu pon ada kawan celaka macam ni jugak masa keja dulu.

memang spesis sialan kan?

roxychick said...

er?
akukah...?

aku ke els?

uhuhuhuuuu..

My name starts with M said...

owh perasaan ini! i remember..
baghal kpd org itu juga! sesiapa pun dia hehe

azyze gomez said...

Zeek:
tu diaa... pagi2 Roxy dah tanya mintak penjelasan segala. Hang ni tak baik tau...

Anak Mami:
Itu la....
tambah susah kalau location jauh2. kalau face to face, chances benda di negotiate tu tinggi lah. pastu nak menipu pun susah pasal orang nampak apa yang kita semua buat.

tapi bila dah dipisahkan lautan segala, mencanak-canaklah sifat baghal dia tu!

Roxy:
zeek tu suka buat conclusion kan? dia tak tau you suci. siap pakai baju zaman mengandung lagi tau...

Mas:
ya, tengkyu kerana memahami.
bila ko nak btolak?

roxychick said...

erk.. apsal aku kena balik nih..?
ko tak kesian kat aku kan babe..?




*mode: merajuk*

Cik Puan Muda Stress said...

manjanya roxy..

blueeekkkk!

school of thoughts said...

elle...

sian ko, stress. pekata masuk blog aku dan jawap tag?

My name starts with M said...

nov 1 insyaAllah :)

azyze gomez said...

Aida:
okeh bebeh, ada time I buat ek :)


Mas:
hu hu hu!
ko janji jangan lupa blog tau! Especially entry ala visit Kemaman year gittew...