Pages

norma jeane baker

Friday, September 19, 2008



kejelitaannya tak boleh disangkal.
timeless.

6 comments:

Cik Puan Muda Stress said...

macam ai kan?*

kejelitaan yang tidak boleh disangkal gittew.

*ini statement, bukan question.

azyze gomez said...

patutla tadi tepat jam 12:21 aku rasa mual2 lantas muntah.

hik hik hik!

My name starts with M said...

tapi muka dia ori ke plastic eh

azyze gomez said...

chait!
ini zaman bila ni weh... mana ada plastic surgery segala bagai...

kecantikan original la... perfect kan muka dia. but i guess tu mekap mesti tahap gaban jugak ah pasal zaman dolu2 lighting kan harsh gile.
ditambah pulak efek filem yang ade the dreamy kinda effect tu...
porcelain perfect!

My name starts with M said...

aku pun ingat ori, tapi ari tu masa aku tgk E! psl dia... dia ckp after err ok aku tak ingat details tapi after a few yrs she had the surgery. ok mungkin aku mengantok masa tgk E! tu hahaha

tp tak kesah la, dia mmg cantek! not everyone can pull off that kind of hair kan? aku cuba dah :))

azyze gomez said...

rumours dia buat surgery tu memang ada... the strongest one is dia potong the tip of hidung dia so tak nampak besar sangat.
ada yang bandingkan gambar dia masa dia baru modelling and berjinak2 belakon.
tapi bila aku tengok, all I see is perempuan yang baru nak masuk dewasa, so the baby fat tak abes ilang lagik.

i dunno, aku rasa cantik jeh dari awal sampai mati. even gambar atas meja mayat dia pun kita boleh nampak that she must've been beautiful masa idup.