Pages

Edisi Kenangan Silam #6

Sunday, September 28, 2008


Lihatlah apa yang saya jumpa di kedai runcit rumah kami ketika mencari lauk bersahur:


Wooh...
Sudah berzaman saya tak nampak jenama ini...
Tuala wanita pertama saya! Hahahaha!
Gila old school!



Dan yang ini:


Okey, saya belum perlu lagi, hihi!
(Packaging era awal 90-an sangat. Hazab...)

3 comments:

My name starts with M said...

hahhaha cinta kenangan silam ni!

sanita tu still di produce or tu product yg still ada since dulu? :P tp aku rasa sanita tu sure murah gile kan? RM2 plus?

dan aku kagum ko sempat mengambil gmbr di kedai runcit :D

azyze gomez said...

aku rasa it's still in production pasal tetiba ada pulak versi packaging plastic. dulu kan ada yang kotak tu je.

tapi sikit pun tak tukar design dia. takut customer loyalty berubah kot...

aku rasa kalau rebrand, kan dah tak nostagia.. hik hik hik!

p/s: memang ah 2ringgit, bila nak basuh je terus terburai kapas2 dia. cheh.

My name starts with M said...

kapas terburai bagus la tu. senang dihapus. mesra alam!!! :D