Pages

Dolly chomel!

Wednesday, September 17, 2008

Lihat, lihat!

Lihat apa yang menanti saya bila pulang semula ke pejabat semalam...

My Own Azyze RSS Dolly!

Comel kan? Thanks to Roxychick, dia dengan murah hatinya pi order the Emila RSS Dollies untuk some of her blogging friends, me inculded!

It's quite cool to see Emila's version, though not exactly accurate (my hair's actually curly), tapi ada lah rambut tocang senget sebelah tu, my square spectacles, flat shoes... and amazingly dia tau my current favourite colour, apple green & turqoise! Oh kejap, my blog header uses those colours... heh :)

I'm shitty at drawing stuff up (apatah lagi doing digital versions of me), tapi since I just cut my hair, rasanya kenapa tidak bubuh dolly dengan rupa terkini saya... err...

first of all, 
saya selalu tandatangan kad atau surat dengan satu karikatur malas saya sendiri:


Jadi jika saya aplikasikan rupa saya ini menjadi versi dolly Emila, ianya akan berupa...
kejap eh... saya cuba lukis balik...

amacam, sama tak?
  ;P


12 comments:

yaya heska said...

same sgt ely! :)

azyze gomez said...

Hi hi hi...

tapi my drawing skills hampeh... hehe!

Cik Puan Muda Stress said...

sangat rajin melukis semula !!!

hahahaahahaha.

comel dolly kau tu, tapi comel lagi aku punya !

:P

azyze gomez said...

zeek:

bluekkk!

azyze gomez said...

zeek:

bluekkk!

roxychick said...

ha.. ambik ko! 2 kali bg bluekkk kat cpms!

anyway, mkn hati kang kak emil tgk dolly version hand-drawn els...

sori if its not as expected ya els.. but glad you like em.. =p

btw, bilakah sesi buka puasa dgn "budak" tu? jadi ke?

My name starts with M said...

kamu sungguh creative!!!

azyze gomez said...

Roxy:
gila kah emila makan ati... huduh aku punye dolly tu..


cik M:
kamu laaaaaagi kreatif :)

Cik Puan Muda Stress said...

oiii

korang bila nak buka puasa dengan aku daaa?

weekend ni aku tak berapa free. hari kerja boleh ka?

azyze gomez said...

boleh... lagi afdal pasal at least aku ngan roxy blh gerak from office trus.

bilakah tarikhnya? confirm cepat2!

TH said...

So cute :)

azyze gomez said...

Hello TH!
Thanks for checking out my blog :)
You're welcome to drop by anytime you like, ya?