Pages

your book describes you

Wednesday, August 27, 2008

Ini jalan mudah untuk update blog. Betul.
Masukkan post ini  dan simpan dalam arkib anda.
Bila sesak-sesak dan tak ada masa untuk update, postkan sahaja untuk tontonan umum.
Presto. 

---------------------------------------------
1. Grab the nearest book.
2. Open the book to page 123.
3. Find the fifth sentence.
4. Post the text of the sentence in a reply to my journal and in your journal along with these instructions.
5. Don't search around and look for the "coolest" book you can find. Do what's actually next to you

My sentence: 
Why do people have to dress up in new styles in the first place if they're only going to act all embarrassed and ashamed about them later?

Book: Espedair Street by Iain Banks

7 comments:

Anonymous said...

ms 123, ayat 5.

"Aku mahu kuburkan mereka di tempat asal mereka."

buku:KEMBARA AMIRA
penulis:AMER HMZH L.KADIR

-nadh-

roxychick said...

the nearest book i have now is the HB.
and they dont have pg 123.

haha!

azyze gomez said...

Nadh:
takut...

Roxy:
buku hutang?
hik hik

My name starts with M said...

hahahha aku rasa ko penah buat entry gini kan

seblah aku newspaper...

roxychick said...

eleh.. buat2 tak kenal lak dgn HB.
kawan baik uols kan...

Cik Puan Muda Stress said...

kau memang dah takde hati nak update ke noks?

azyze gomez said...

cikPMS:
ada...
tapi maklumlah, bulan puasa ni kang aku tulis cerita sensasi kang, er, kurang afdal lah.

hik hik

jaga kebajikan diri gittew..
*larik*