Pages

Balut

Monday, May 26, 2008

Comelnya!

Lihat apa yang menanti di atas meja saya pagi tadi!



Itu kad ucapan harijadi, satu Unity Band dari Aim (dalam plastik merah) dan pembalut buku versi fabrik- dari Jepun!

Oh, seronoknya!

Tengok, tengok!


Ini rupanya bila dibentang. Cuma selitkan kulit buku anda ke dalam poket sisi tu dan...



Tadaa!
Segaknya!

Buku yang berbalut itu adalan novel Hannibal kegemaran saya, tapi rasanya Hannibal sudah cukup hebat dengan kulit sendiri.

Pembalut buku (ada 2) ini rasanya sesuai untuk mana-mana buku komik atau kontroversi (ehem!) yang mungkin saya baca di dalam bilik perjumpaan sebelum mesyuarat bermula, atau mungkin di dalam LRT.

Kawaiiiiiiinnyaaaaaaaaa!!!!!


*post mode gedik berakhir*

9 comments:

roxychick said...

wah.

wah!

WAH!!

iols memang jeles... =p

Cik Puan Muda Stress said...

uols baca porno ek?

azyze gomez said...

Roxy:

iols memang mudah teruja dengan benda2 macam ni uols...
takyah la jeles...
lagipun uols kan tak baca buku-buku nih...

kan?

*larikkkk*


Cik PMS:
buku porno? No no no...
a poetic soul like me needs more than crass entertainment...
I need something more substantial.... like... medieval romance novels..

hahaha


*larikkkkk pecut*

Cik Puan Muda Stress said...

medieval kununs..

kau suka la ayat2 panjang nak sampai klimaks dengan covernya some buffed-up man bimbo kan?

hahahaha

aku pun kadang2 suka.

*join uols larik pecuttttttt

roxychick said...

mana uols tau iols baca buku ke tak?
nak ckp minda iols ni tak berkembang la kan sebenanye...?

sudahla.. pegi la balik..

=p

azyze gomez said...

Roxy:
oh, i silap la... you do baca buku....
buku panduan mandi junub

*matilamak*

roxychick said...

*mata terbuntang*

Anonymous said...

hahahahahhahahahahah.... klaka la comment2 kat sini... by the way kat mana beli pembalut 2....? nak beli jugak la... best je....

_peminatlama_

azyze gomez said...

anon:

the book covers were given to me by a friend that recently went to Japan. So it is literally from Japan.

Kat sini.. I'm not sure lah. But if I do find 'em at any of the Korean/japanese knick-knack shops yang I selalu pegi tu, I belikan untuk you, okay?

Thanks for dropping by :)