Pages

Photojournalism

Monday, April 21, 2008

I think I should try photoblogging.

Saya asyik tak ada masa untuk menulis apa-apa di sini.
Jika ada masa untuk dicuri pun, buntu. Tak tahu nak tulis apa. Mati akal. Writer's block.

Saya rasa berat mahu menulis tentang kisah peribadi saya. Terlalu banyak yang bergolak...sukar nak saya huraikan di sini.
Dan ya, nanti ter'emo' lebih pula.

Nanti saya usahakannya...

Pada yang sudi singgah dan terus singgah,
blog ini belum mati.
Cuma mungkin on hiatus buat seketika.

Jangan merajuk ya....

2 comments:

tini said...

Hi Ells..
Walaupun aku juz baca.. entah kenapa aku pun boleh rasa ko dah exhausted sgt.. penat dgn semua benda..if ko nak share paper ko email aku ek. Take care darling..
Btw, aku tetap akan jadi pengunjung tetapmu :)

azyze gomez said...

Hi Tini,

thanks..
stress event dah takde, stress lain pulak menyinggah...

aku tak sanggup lah nak tahan camni lama2
insyallah aku cuba mengubah keadaan dalam masa terdekat ni...