Pages

Strict Machine

Tuesday, April 15, 2008

Huh, macam-macam jadi di majlis Jumaat lepas. Kisah baju, kisah baju emcee, kisah skrip menteri yang ad-hoc, kisah Tuanku, kisah berangan, macam-macamlah. Tapi ada kemungkinan besar ianya takkan tercatat di sini.

Saya tak suka sangat mengenang benda yang lepas pada saat terdekat ia berlaku. Mungkin cerita itu keluar lagi dua tiga tahun bila saya buat sesi memory lane saya. Kalau anda terer, tunggulah. 

Selesai majlis, saya berehat hujung minggu bagi persediaan menghadap kerja rutin yang berlungguk di atas meja. Tertangguh akibat acara gilang-gemilang itu. Alhamdulillah, kewarasan saya pulih seperti sediakala saat menjejak kaki ke pejabat semalam. 
Rehat hujung minggu, ditemani muzik yang indah belaka buat saya gembiraaaaaa sahaja di awal minggu ini. 


When shopping fails you (read: takde duit nak hu ha),  turn to music.
It never disappoints you. 
Apatah lagi kalau ada sentuhan nostalgia pada muzik yang anda dengar itu. 
Minggu ini (dan bakal jadi sepanjang separuh akhir April), album-album ini jadi peneman...






Nak berkongsi keriangan? Tekan pautan yang telah saya letakkan di sisi kiri blog ini. Ia akan bawa anda ke laman web artis-artis tersebut.
Selamat mendengar, selamat meneroka :)

p/s: Oh, posting pemerhatian masyarakat dan mulut lazer akan kembali tidak lama lagi. ;p

3 comments:

My name starts with M said...

"When shopping fails you (read: takde duit nak hu ha), turn to music.
It never disappoints you."

SETUJU!

tini said...

Nuks, aku nak jugak dgt gossip gembira on Mother's day.. bley la... :)

azyze gomez said...

Mas:
:)

Tini:
Kita jumpa for a gossip session lah bebila. I'll tell all hehehe