Pages

*Tepuk tepuk tepuk*

Saturday, March 15, 2008






Tahniah bebeh,
you deserved the car!
Insyaallah hidup satu famili akan meningkat dengan kemasukan rezeki Nabil yang tentu-tentunya melimpah-ruah selepas ini. Insyaallah....

4 comments:

tini said...

hehehehe.. aku ingat dalam group kta, aku sorang je minat Si Nabil ni,ko pun follow gak. best la mamat nie.. first time aku suka kat pelawak, jgn kenan kat anak aku sudah ;p

roxychick said...

tini:
itu mungkin akan terjadi..
tgk apa jadik kat i.. masa i pregnant dulu, i berkenan gileerr dgn....


lewis hamilton.

kan si zaes tu dah mcm lewis hamilton...
uuhuhuuu..

tu la pesal.
raining pesal. geli mat!

azyze gomez said...

Tini:
weish... ko jangan tak tau.. aku pun patuk handphone macam Zizan jugak demi Nabil okeh...

Roxy:
Lewis Hamilton?!
Uweekkkk!!!!

*Bukan muntah pregnant okayy*

roxychick said...

eleh..
jeles ke?

betol la...
*rolled eyes*