Pages

Kepala garfield, telur masin

Monday, March 17, 2008

Photobucket


Macamanalah mata saya tak bengkak, suara tak serak, perut tak sengkak

Incredible wind!

Fire wheel!

*gelak guling-guling*

4 comments:

Cik Puan Muda Stress said...

banyak la pulak hapdet ko nyah.

tini said...

kenapa aku mcm x penah tgk citer ni? mcm best jer.. citer apa ek?

azyze gomez said...

Cik PMS:
manade banyak....

Tini:
nama cina dia aku tak gheti pulak la nak sebut.
tapi nama orang putih dia "Love On Delivery"

kelakar tini... cerita ni memang cerita yang tak masuk akan punya style. Tolonglah tengok tini.. kalau ko tengok boleh aku buat lawak2 kepala garfield dengan ko...

tini said...

Aku nak sgt nuks, tapi bila saja aku akan pergi ke PS utk membeli CD or DVD segala.if ko ada, ko kasi aku pinjam ek ;p