Pages

Jenguk bersawang

Thursday, March 27, 2008


Kemungkinan besar saya tak sempat menjenguk di sini minggu ini, atau minggu hadapan. Tapi manalah tahu kalau ada keajaiban yang bisa tarik saya dari kerja yang berbeban....


Mrasa mayat kering bersawang... lemak cair katanya...

4 comments:

Cik Puan Muda Stress said...

babe,

fwd kan mak script MC kawin apa-apa yang ko ada. aku nak buat contoh.

mak seram nyah !!

mak seram !!

tini said...

alamak sunyinyer tak ada update...dah terbiasa, masuk ofc check blog ko dulu.. skang, alahai..mak bosan uols

My name starts with M said...

tak besnya my fav blogger jrg update ni... huhu

azyze gomez said...

Hello everyone,
sorry iols bizi gile babi tahap cipan. balik pun tengah tengah malam. nasib baik youtube ade diari akademi fantasi!

*larikkk*

ni iols dah hapdate light2. selamat...