Pages

Toh-fuh

Wednesday, February 20, 2008


Rupanya buruk.
Kalau letak sebelah nasi lauk ikan keli belado ataupun lauk asam pedas kat kafe bawh tanah tu, orang mesti ingat tu sisa makanan yang tersilap di hidang.

Tapi hari ini,
sebab buat sendiri,
inilah tofu paling sedapppp sekali pernah saya makan.

Wuhuu!

10 comments:

tini said...

haiyoo uols! tapau dari rumah segala menda? yg tal tahan tue siap ada limau kasturi.. very the pengganti Lydia :)

azyze gomez said...

Semuanya bahan mentah uols... merasalah akak turun bawah pegi gunting (bukan potong tau, gunting. kau hado?) bahan2 tu, bubuh tofu, microwavekan segala.

Limau tu back-up plan kalau-kalau tak sedap dengan oyster sauce je. Tapi okeh jer...

hihihi :)

roxychick said...

sian ely.
jadi lydia la pulok...

ei, u got english name u?
sure you're not christian aa..?

why ar elyaz?

azyze gomez said...

nih seko lagi! hahaah!

tini, tu lawak pejabat yang terjadi ketika menyediakan makanan ni la nuks, nak kena jumpa dan cerita baru boleh make sense. Sori sori heheh!

tini said...

but dari Cik Pah punya gaya cakap tu..very d Christine punya style.. ye ke uols?

Btw,selamat mendetoxkan diri occay!
Mak tak larat uols!

Cik Puan Muda Stress said...

err.. yum?

nasi hayam chee meng tu sedap noks..

jom layan dengan kerabu mangga !

p/s: malam ni mau minum2 di melawati? iouls ada di melawati malam ni.

azyze gomez said...

cilakak ko Zeek, cerita nasi hayam pulak time aku tengah lapar nih...

(ye, ye, memang sedap. especially kalau kulit roasted dia tu extra crispy...perghh!!)

malam ini? iols xtau lagi balik pkl brape, tapi insyaallah akan ku calling2 kalo iols boleh jumpa.

uols, kat melawati uols lepak kat mane?

Cik Puan Muda Stress said...

the jantz is the practice at the studio, kat deretan kedai2 belakang 7E.

mak normally lambat + lama di situ nyah. ko balik pukul berapa pun tak kesah, lagi lambat lagi best (if you dont mind la)

come la,kita gelak kasik gegaq semua tikus2 yang berkeliaran kat melawati tu..

Cik Puan Muda Stress said...

oi besok oi.

besok malammmmmmmmmmmm.

roxychick said...

hek eleh..
berlags tul pomps ni!

iols tak marah...

i want to ride my baisikel!!